Tävlingar 2020/2021

Anmälan sker i god tid och speciellt till din första tävling för säsongen så vi hinner ordna en tävlingslicens. Anmälan sker alltid via anmälningsformuläret. Högre nivå innebär högre svårighet. Nivå 1 är nybörjartävling. Om man är osäker på vilken nivå som man ska spela så skicka en fråga till vår e-postadress så rådgör vi.

Antalet fria tävlingar
För att tävla så krävs en licens som klubben betalar åt alla spelare som vill tävla. Sedan har varje spelare 4 tävlingar per termin som klubben betalar. I höst kommer vi dock bara ha en tävling som klubbresa och det är vår egen tävling. Detta innebär att man kan välja tre andra tävlingar att spela som man kan välja från listan nedan. Inför tävlingar som man betalar själv så skall avgiften betalas till klubben efter man anmält sig men innan tävlingen startat. Startavgifterna finner ni här >>

Klubbmästerskap
Alla klubbmedlemmar är varmt välkomna att anmäla sig. Se mer info nedan i tävlingskalendern.

Klubbresor
Klubben brukar välja ut ett par tävlingar varje säsong där ledarna åker med på tävlingarna. Vilka tävlingar det blir informeras i god tid på träningarna, på klubbens Facebook-sida och här på hemsidan.

Danska tävlingar
Det är väldigt givande att tävla i Danmark och skiljer sig lite åt från att tävla i Sverige. Tävlingar i Danmark har helt andra nivåer. Alla inom samma nivå är väldigt jämnstarka så det gäller att finna rätt nivå. Som Svensk kan man själv välja vilken nivå man vill delta i. Det finns Elit, Mästare och A-D. Spelar man nivå 1 i Sverige så är C eller D rätt. Spelare i nivå 3 hör hemma i Dansk A eller B klass. Över detta ligger Mästare och överst Elit. Nivå kallas rekke i Danmark. Om man vill spela i Danmark och är osäker på vilken nivå man ska spela så är det bara att höra av sig till klubben så rådgör vi.

Här finner ni alla tävlingar i Sverige >>

OBS! På grund av Covid-19 pandemin är det färre tävlingar än vanligt. Vi kommer att fortsätta rekommendera tävlingar för våra spelare här nedan när det blir aktuellt. Fram tills dess går det bra att gå in på länken ovan för att se vilka tävlingar som finns tillgängliga nu.

Förslag på tävlingar

LUGI Euro Finans
Senior ABC och veteran 35-70
Nivå:
Tid: 21-22 november
Plats: Victoriastadion Lund
Anmälan via formuläret senast 2020-10-31

AURA-slaget
Ungdomstävling U9-U17 och C-klass
Nivå: 1 och 2
Tid: 5-6 december
Plats: Malmö badmintoncenter
Anmälan via formuläret senast 2020-11-14

Lagaholmsspelen 
Ungdomstävling U9-U15 och C,D-klass
Nivå: 1 och 3
Tid: 12 december
Plats: LAHOLM
Anmälan via formuläret senast 2020-11-21

Laxaträffen
Senior Elit och ABC
Nivå:
Tid: 12-13 december
Plats: Söndrumshallen, Halmstad
Anmälan via formuläret senast 2020-11-21

Österlenspelen
Ungdom- och seniortävling U13-U17 och ABC
Nivå: 3 för ungdomar
Tid: 19-20 december
Plats: Simrishamn
Anmälan via formuläret senast 2020-11-28

Bjäredsspelen Junior
Ungdomstävling U11-U17
Nivå: 1 och 3
Tid: 9-10 januari
Plats: Bjärred
Anmälan via formuläret senast 2020-12-19

Tävling
Ungdomstävling U9-U17 och ABC
Nivå:
Tid:
Plats:
Anmälan via formuläret senast 2020-