Tävlingar 2019

Anmälan sker i god tid och speciellt till din första tävling för säsongen så vi hinner ordna en tävlingslicens. Anmälan sker alltid via anmälningsformuläret. Högre nivå innebär högre svårighet. Nivå 1 är nybörjartävling.

Antalet fria tävlingar
För att tävla så krävs en licens som klubben betalar åt alla spelare som vill tävla. Sedan har varje spelare 4 tävlingar per termin som klubben betalar. Två av dessa är bestämda som klubbresor dit vi reser med ledare och har övernattning om så krävs. De andra två tävlingarna väljer man själv från vår lista över tävlingar. Inför tävlingar som man betalar själv så skall avgiften betalas till klubben efter man anmält sig men innan tävlingen startat. Startavgifterna finner ni här >>

Klubbmästerskap
År 2019´s viktigaste tävling är såklart Klubbmästerskapet den 23 mars. Boka den dagen för generationsdubbel och för singelspel ungdomsklasser och seniorer. Mer info kommer.

Klubbresor
Klubben brukar välja ut ett par tävlingar varje säsong där ledarna åker med på tävlingarna. Vilka tävlingar det blir informeras i god tid på träningarna, på klubbens Facebook-sida och här på hemsidan.

Klubbresa våren 2019
Under våren 2019 planerar vi en klubbresa till Kristianstad och till Sportringen Christianstad Cup 27-28 april. På den tävlingen finns alla ungdomsklasser (U9-U17) på nivå 1 och 3, samt senior ABC. Allting spelas under ett tak men i tre hallar som hänger ihop.

Danska tävlingar
Det är väldigt givande att tävla i Danmark och skiljer sig lite åt från att tävla i Sverige. Tävlingar i Danmark har helt andra nivåer. Alla inom samma nivå är väldigt jämnstarka så det gäller att finna rätt nivå. Som Svensk kan man själv välja vilken nivå man vill delta i. Det finns Elit, Mästare och A-D. Spelar man nivå 1 i Sverige så är C eller D rätt. Spelare i nivå 3 hör hemma i Dansk A eller B klass. Över detta ligger Mästare och överst Elit. Nivå kallas rekke i Danmark.

Här finner ni alla tävlingar i Sverige >>

Tips på tävlingar under våren 2019

Lugi Euro Finans Cup
Ungdomstävling U9-U17
Nivå 1, 2, 3
Tid: 6-7 april
Plats: Lund (Viktoriahallen)
Anmälan via formuläret senast 2019-03-20

First Hotel Christian IV Cup (Klubbresa)
Ungdomstävling U9-U17 och ABC
Nivå 1, 3
Tid: 27-28 april
Plats: Kristianstad
Anmälan via formuläret senast 2019-04-10

Yonex International Varberg
Ungdomstävling U11-E+U19
Nivå 3, 5, Elit
Tid: 3-5 maj
Plats: Varberg (Arena Varberg)
Anmälan via formuläret senast 2019-04-16
För mer info: Inbjudan Yonex International Varberg 2019

 

Tips på tävlingar under hösten 2019

 

 

Tävling
Ungdomstävling U9-U17 och ABC
Nivå
Tid:
Plats:
Anmälan via formuläret senast 2019-