Tävlingar 2018

Anmälan sker i god tid och speciellt till din första tävling för säsongen så vi hinner ordna en tävlingslicens. Anmälan sker alltid via anmälningsformuläret. Högre nivå innebär högre svårighet. Nivå 1 är nybörjartävling.

Antalet fria tävlingar
För att tävla så krävs en licens som klubben betalar åt alla spelare som vill tävla. Sedan har varje spelare 4 tävlingar per termin som klubben betalar. Två av dessa är bestämda som klubbresor dit vi reser med ledare och har övernattning om så krävs. De andra två tävlingarna väljer man själv från vår lista över tävlingar. Inför tävlingar som man betalar själv så skall avgiften betalas till klubben efter man anmält sig men innan tävlingen startat. Startavgifterna finner ni här >>

Klubbresor
Klubben brukar välja ut ett par tävlingar varje säsong där ledarna åker med på tävlingarna. Vilka tävlingar det blir informeras i god tid på träningarna, på klubbens Facebook-sida och här på hemsidan.

Danska tävlingar
Det är väldigt givande att tävla i Danmark och skiljer sig lite åt från att tävla i Sverige. Tävlingar i Danmark har helt andra nivåer. Alla inom samma nivå är väldigt jämnstarka så det gäller att finna rätt nivå. Som Svensk kan man själv välja vilken nivå man vill delta i. Det finns Elit, Mästare och A-D. Spelar man nivå 1 i Sverige så är C eller D rätt. Spelare i nivå 3 hör hemma i Dansk A eller B klass. Över detta ligger Mästare och överst Elit. Nivå heter i Danmark rekke.

Här finner ni alla tävlingar i Sverige >>

Hösten 2018 

Bjärredsspelen
Ungdomstävling U11-U17 och ABC
Nivå 1 och 3
Tid: 8-9 september
Plats: Bjärred
Anmälan via formuläret senast 2018-08-26

Tävling
Ungdomstävling U9-U17 och ABC
Nivå
Tid:
Plats:
Anmälan via formuläret senast 2018-